Eppendorf – WoTS Utrecht

//Eppendorf – WoTS Utrecht
Eppendorf – WoTS Utrecht 2017-10-11T09:04:57+00:00

Project Description

Eppendorf_WOTS_Utrecht
Eppendorf_WOTS_Utrecht
Eppendorf_WOTS_Utrecht
Eppendorf_WOTS_Utrecht

 

Eppendorf

WoTS | Utrecht | 150 m²

Requirements: White and water blue, clear typography, and visuals verging on the sterile: revamped in 2012, the corporate design of the global life science enterprise subtly plays with its industry image and customer expectations.

The aim: making something new even newer – taking the lab technology manufacturer’s new look into the third dimension and confidently presenting its quality ethos and products. This entailed adapting the format and size of the stand created for BIOTECHNICA 2013.

Solution  The eppendorf credo, ‘In touch with life’, is also the concept’s guiding principle: technology for a healthy life – modern, clinically clean and reduced to the essentials.

The entrepiece is an impressive gateway structure with up to 20 unsupported metres! Together with the illuminated logos, the structure, which efficiently lights up the stand from above, is a real eye-catcher that’s visible from afar. The shiny floor has a quality look about it and also looks light, and the stand elements appear to be floating. In the stylised lab, stand visitors discover key products in their ‘natural’ environment: eppendorf in touch with people.

Back to Overview
You want to know more?
Please contact us!
We'd like to help you!

Similar projects

Citrosuco<br>48 sqm<br>Gulfood - Dubai
seca<br>137 sqm<br>MEDICA
apo Bank<br>100 sqm<br>MEDICA